Zouttherapie Benelux b.v. is gespecialiseerd in het bouwen van zoutgrotten en zoutkamers en is de enigste en officiële leverancier. Zouttherapie Benelux heeft een nauwe samenwerking met Iiris.

Een zoutkamer is een ruimte met vlakke muren waarvan de muren, plafond en de vloer worden bekleed met wit minerale zoutlaag. In een zoutkamer maken wij geen gebruik van design. Afhankelijk van de grote van de kamer zullen de werkzaamheden tussen de 8-16 dagen duren. De zoutkamer wordt vaak gebruikt voor particuliere klanten en is geschikt voor mensen met huidklachten en problemen met de luchtwegen. De minimale oppervlakte van een zoutkamer is 4m²

Bent u op zoek naar een grote design zoutgrot die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een zouttherapie-praktijk kijk dan bij onze zoutgrotten.

Voordat we aan de bouw beginnen worden de volgende stappen doorgelopen:
-U vraagt per mail en/of telefonisch een offerte aan.
-U ontvangt per mail het informatiepakket.
-Vervolgens maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw wensen door te nemen op uw locatie.
-Beide partijen ondertekenen het contract voor de bouw, realisatie van uw zoutkamer.
-Wij presenteren u ons design, nadat eventuele aanpassingen zijn gemaakt kan de bouw beginnen.
De constructie bestaat uit de volgende stappen:
Eerste fase
Duurt ongeveer 2-7 dagen en omvat alle voorbereidende bouwwerkzaamheden voordat het zout wordt aangebracht op de oppervlakken (installatie van deuren, ventilatiekanalen, bedrading, het bedekken van de muren en het plafond met droog hout borden en metalen roosters)
Tweede fase
Duurt 3-6 dagen en omvat het aanbrengen van de viervoudige lagen van zout op alle oppervlakken.
Derde fase
Neemt 1-2 dagen en omvat de installatie van apparatuur, testen en training.

Zouttherapie Benelux b.v. bouwt uw zoutkamer in 8-16 dagen en maakt daarbij gebruik van 1-2 geschoolde bouw experts. Onze expertise is gebaseerd op ervaring met de bouw van zoutkamers en grotten van een hoog niveau, sinds 1994, mede door training en begeleiding door onze leveranciers. Wij bouwen uw zoutkamer volgens de wettelijke voorschriften en volgens uw wensen.
  • Zoutkamer Dubruy

Meer informatie?


Laat uw gegevens achter om direct informatie te ontvangen.